• La festa d’hivern de Xantala

  by  • 12 January, 2013 • Activitats a Xantala, Xantala • 0 Comments

  Un any més tenim el plaure de convidar-vos a la festa que organitzem habitualment per aquestes dates.

  Obrirem les portes de Xantala a les 11h. A les 13h podrem gaudir de contes i de música en viu. Les famílies de Xantala prepararem uns deliciosos plats que podreu adquirir al llarg de tota la festa. També muntarem un petit mercat de coses de segona mà, en el qual vendrem principalment roba infantil i alguns objectes de casa a preus molt assequibles.

  Durant la festa de l’any passat una de les mamàs de Xantala i l’autora de la majoria de les imatges d’aquesta pàgina, Ima Garmendia, va muntar per a aquest dia un plató fotogràfic i moltes famílies van aprofitar per aconseguir un retrat familiar molt professional. Aquest any les fotos no es faran el mateix dia, però podreu adquirir el tiquet per gaudir d’una sessió tranquil·la i íntima. El preu del retrat són 30€ la primera foto i 20€ les addicionals.

  Us recordem que l’entrada a la festa és gratuïta, però podeu recolzar el nostre projecte participant en el sorteig d’una panera amb productes ecològics. No us oblideu de comprar els tiquets! Us esperem amb impaciència!

  cartellfesta13

  About

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *