• Preguntes freqüents

  Recopilem les preguntes que ens fan amb més freqüència les famílies interessades en formar part de l’Escoleta de Xantala

  Quines són les condicions per entrar a Xantala?

  Els nens que comencen a Xantala tenen 2 anys complerts. La família ha de sentir-se en harmonia amb els principis de la criança respectuosa i de l’educació lliure. Els pares han d’estar disposats a acompanyar al seu fill de forma presencial en el procés de l’adaptació.

  Com és el procés d’adaptació i quant temps pot durar?

  Cada nen viu la separació dels seus pares de manera diferent, i nosaltres intentem abordar aquest procés de forma individual amb cada família. L’únic consells que podem donar és… no tenir pressa i disposar del temps suficient per garantir als nens la vostra presència i el vostre suport sempre quan ho necessitin.

  Quina és la implicació de les famílies en el funcionament de Xantala? Haig de disposar de molt temps per poder afrontar-la?

  Xantala és una associació i no podria funcionar sense la implicació de les famílies. No s’exigeix un temps concret, intentem repartir les tasques segons la disponibilitat, els interessos i les habilitats de cada família.

  Quina és la ratio. Quantitat d’infants per acompanyant?

  7-8 nens per acompanyant

  Quin es l’horari de l’espai matinal?

  L’horari és de 9 a 14.30. Es un horari flexible que permet les entrades i sortides de les famílies respectant els seus ritmes.

  Els pares poden passar el dia amb el seu fill/a?

  Ens agrada compartir el dia a dia amb les famílies i gaudir de la seva presència. Pels infants és un regal poder compartir l’espai de joc amb els seus pares. Si en algun moment l’equip pedagògic no ho veu adequat pel procés d’adaptació es parla amb cada família individualment.

  Es fan sortides i excursions?

  Sempre mirem les possibilitats i les necessitats del grup. Cada any són diferents. Ens agrada gaudir dels parcs i platges del nostre barri i conèixer indrets nous. Ens agrada també celebrar festes senyalades com castanyades i carnestoltes gaudint de l’aire lliure.

  Quin és el calendari escolar?

  Seguim el calendari escolar comú de les escoles ordinàries.

  Si vols obtenir més informació sobre els horaris, les despses, l’alimentació, etc. envia’ns un mail a info@xantala.es

  6 Responses to Preguntes freqüents

  1. Ana La Riva
   20 March, 2013 at 15:20

   Hola ,queria saber la edad desde que los niños pueden ir a xantala los costes y los horarios ,gracias un saludo

   • xantala
    3 April, 2013 at 20:51

    Ana, los niños empiezan en Xantala con dos años cumplidos. Por el tema de costes, contacta con nosotros por mail, por favor. (info@xantala.es)

  2. kiku
   7 June, 2013 at 19:42

   Quina franja d’edat abarqueu? Només l’etapa infantil? Estic molt interessat en com funcioneu amb nens i nenes de Primàra, de 6 a 12 anys. Com són els grups, les dinàmiques d’aprenentatge, quin tipus de programació feu servir…. en definitiva, com eduqueu i formeu als infants de l’escola?

   • xantala
    9 June, 2013 at 22:26

    Xantala acull als nens de 2 a 6 anys :)

  3. Alix brown
   28 October, 2014 at 21:22

   Please could you send me more information about xantala. My son will be two tomorrow and I am looking for a nursery for next year. Please can you tell me which languages you use wutih the children.
   Many thanks

   • xantala
    17 November, 2014 at 16:02

    Hi!
    Can you please send us an email to info@xantala.es and we will send you the information you need.
    Kind regrads!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *